Which Inksane location do you prefer?


Inksane tattoo studio stelt U graag voor aan onze "Guest Artist Dmitry Khmarsky".

Check de agenda van Dmitry naar beschikbaarheid:


Of bent u niet zeker of uw idee wel iets voor Dmitry is? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


Dmitry is een Russische gastartiest die zich specialiseert in surrealistische tattoos. Hij kan uw project uitwerken in zowel black 'n grey als kleur. Door voorwerpen uit verschillende contexten te halen en samen te plaatsen creëert hij een surrealistisch tafereel dat jou zeker versteld zal doen staan. Omdat deze tattoos een combinatie van vanalles kunnen zijn, kan je jouw persoonlijke betekenis weergeven met een onconventionele tattoo die de betekenis niet direct zal verraden naar de buitenwereld toe. Zo is het echt een werkje voor jezelf.
Zijn tattoos kunnen vergeleken worden met de kunstwerken van onder andere Salvador Dalí. Hij creëert kleurrijke en schilderachtige tattoos die vaak de grens tussen fantasie en werkelijkheid overschrijden.
Als u zin heeft in een originele tattoo die perfect jouw verhaal weergeeft, dan is Dmitry zeker en vast de artiest voor jou!

Dmitry reist de wereld rond om zijn passie voor "Surrealistische tattoos" te delen. Als jij graag iets geks wil laten plaatsen door Dmitry is dit nu jouw kans, want plaatsen zijn beperkt.
Je kan bij het Inksane team terecht met al uw vragen omtrent het plaatsen van tattoos, of als je iets uitgewerkt wil zien door Dmitry voor jou. We begeleiden je graag door dit process, bv bij het kiezen van de plaats, welke kleuren combo past het best bij jouw idee alsook hoe de juiste nazorg aan je tattoo te geven. Dit alles in samenspraak met de artiest.