Which Inksane location do you prefer?

Kam Azat

 

Azat Kam specialised in New School

Azat is een gastartiest afkomstig uit Rusland. Hij specialiseert zich in New School, een kleurrijke en cartooneske stijl. Bij New School worden meer en ingewikkeldere schaduwen toegevoegd dan bij old school. De dikkere typische lijnen bij old school zijn hier dan ook minder aanwezig.

Alle tattoos van Azat zijn freehand. Dit betekent dat het ontwerp rechtstreeks op de huid getekend wordt, in plaats van een stencil te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de tattoo aangepast is aan de vorm van jouw lichaam. Voor een kleurrijke en originele tattoo, kun je dus bij Azat terecht.
Azat reist de wereld rond om meer kleur te brengen in het leven. Dit via zijn cartoon, New School, Japanese en Old Skool tattoo style. Hieronder een aantal creaties van Azat.
 

new school 1.jpgnew school 10.jpgnew school 11.jpgnew school 12.jpgnew school 2.jpgnew school 3.jpgnew school 4.jpgnew school 5.jpgnew school 6.jpgnew school 7.jpgnew school 8.jpgnew school 9.jpgcat.JPGdaddy.JPGcatsleeping.JPGdragon.JPGflower.JPGlighthouse.JPGpumpkin.JPG001.jpg0.jpg1.jpg10.jpg12.jpg11.jpg13.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg