Which Inksane location do you prefer?

Kam Azat

Guest Tattoo Artist specialised in Colorful CartoonsInksane tattoo studio stelt U graag voor aan "Guest Artist Azat Kam".

Check de agenda van Kam naar beschikbaarheid:


Of bent u niet zeker of uw idee wel iets voor Kam is? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Kam Azat is een gastartiest die regelmatig ons team komt versterken. Hij specialiseert zich in 'New School', een kleurrijke, cartooneske stijl. Dit is eigenlijk een moderne variant van 'old school'. Het verschil is dat New School een wijder kleurenpallet gebruikt waarbij de kleuren ook veel feller zijn. Er worden meer en ingewikkeldere schaduwen toegevoegd. De typische dikke lijnen rond een old school tattoo zijn bij New School ook veel minder aanwezig. Bovendien wordt er ook meer gespeeld met het perspectief.
Het speciale aan Kams werk is dat al zijn tattoos freehand zijn. Dit betekent dat het ontwerp rechtstreeks op uw huid getekend wordt in plaats van een stencil te gebruiken. Zo is het helemaal aangepast aan de vorm van uw lichaam.
Wie een kleurrijke en originele tattoo wil, is dus bij Kam aan het juiste adres!

Azat reist de wereld rond om meer kleur te brengen in het leven, dit via zijn cartoon stijl, newschool, Japanese & old school tattoo style.
Wil jij graag zo'n unieke tattoo, dan is dit nu uw "Eenmalige kans in België" Wees er dus snel bij want plaatsen zijn beperkt!!
Je kan bij het inksane team terecht met al uw vragen omtrent het plaatsen van een dergelijke tattoo, of als je iets uitgewerkt wil zien door Azat voor jou. We begeleiden je graag door dit proces en helpen je met de juiste keuze van de plaatsing, welke kleuren combo bij jouw idee past alsook hoe de juiste nazorg aan je tattoo te geven in samenspraak met de artiest.

Book vandaag nog één van de vrije plaatsen tussen van 3 tem 14 sept 2019!