Which Inksane location do you prefer?
Cristain Bones
Tattoo Style: Black & grey / Photo realism / Illustratief
Sponsored by Sorry Mom / Tek Tik

Inksane Tattoo Studio stelt u graag voor aan onze vaste artiest "Cristian Bones". Cristian is een puur natuurtalent die zichzelf wegwijs maakte in tatoeëren, reeds vanaf de jonge leeftijd van 14 jaar. Cristian studeerde aan het Hisk (Gent) waar hij afstudeerde met onderscheiding. Doordat hij vond dat hij beter kon dan de tattoo-artiest die zijn eigen eerste tattoo plaatste, kwam hij in onze wereld terecht. Bij de start in onze studio werd zijn techniek sterk bijgeschaafd en ondertussen heeft Cristian zich gespecialiseerd in black & grey, fotorealisme & illustratieve tattoos.

Als u een idee heeft, kom dan zeker eens langs in onze tattoo studio om dit te bespreken. Wij begeleiden u in het proces, en helpen bepalen of Cristian inderdaad de juiste artiest voor uw project is, of ofdat een andere artiest van ons hier misschien meer gespecialiseerd in is. Daarna kan Cristian (of de andere persoon die wij aanraden) iets uitwerken op maat voor u. Wij plaatsen nooit 2x hetzelfde, u bent dus verzekerd van een persoonlijke aanpak en uniek ontwerp!
De omgekeerde richting kan echter ook. Als u langskomt kunnen we u enkele persoonlijke ontwerpen van de artiest voorleggen waar u uit kan kiezen. Als deze bij u geplaatst wordt, wordt hij daarna niet meer bij een andere klant getatoeëerd.

Heeft u nog meer vragen omtrent het plaatsen van een tattoo, dan kan u bij het Inksane team terecht waar wij u met raad en daad bijstaan.
Dit kan gaan van het helpen met juiste keuze qua stijl, welke artiest, waar, .. tot uitleg ivm nazorg.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.