Tattoo Opleiding Cursus | Tattoo Apprenticeship België

Droom je ook van een carrière als tattoo artiest? Maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Hier wat meer info rond opleiding tatoeëerder.
Wij zijn steeds opzoek naar talent om ons team te versterken!
Wil je graag een opleiding volgen? Dan start je eigenlijk met het samen stellen van je portfolio. Hoe sterker deze is, hoe meer kans je maakt om aan je opleiding te mogen beginnen.
Dit kunnen tekeningen, schilderijen of digitale werken zijn.
De stijl maakt minder uit.

Na je opleiding heb je dus ook meteen een werkzekere job! Want het is uiteraard de bedoeling dat je na het afmaken van je opleiding hier aan de slag gaat. Dit op zelfstanige basis. Je zal dus ook je eigen BTW-nummer enzo moeten aanvragen.
Hier verschillen wij dan ook van een tattoo school, want onze tattoo opleidingen zijn niet beperkt in tijd. De overgang tussen leren en effectief zelfstandig tattoueren gebeurt geleidelijk aan.

Belangrijke info omtrent de opleiding:
--> Een opleiding is niet combineerbaar met een andere job of school. Je moet je echt 100% kunnen vrijmaken en investeren in het aanleren van dit vak. Het is geen 9 to 5 job! Een ingrijpende levensverandering dus.
--> De job die volgt op deze opleiding is meer dan full-time! Niet mogelijk als hobby of voor in het weekend. --> Niet iedereen wordt aanvaard om hier aan te beginnen, enkel deze met de beste portfolio's!

Wil je graag je droom waar maken? Ben je bereid je 110% in te zetten? Wil je steeds streven naar perfectie en jezelf blijven uitdagen?
Neem dan zeker contact met ons op!

Interesse of vragen?
--> Stuur ons een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en vermeld ons:
- uw leeftijd
- wat u nu doet
- welke opleiding u genoten heeft (hoeft niet iets in de kunst te zijn, maar is wel een voordeel)
- Vanwaar u bent
- En vergeet zeker je portfolio hierbij niet mee te sturen!
Deze bepaalt of je mag starten of niet.


Wil u een lijst van onze huidige artiesten zien? klik hier.
Lees ook eens onze blog! klik hier.Proudly Sponsored by

© Inksane Tattoo & Piercing, Roeselare. All Rights Reserved.