Een tattoo: hoe begin ik eraan?

Een afspraak inboeken: enkele richtlijnen.

Vooraleer u ons contacteert om een tattoo-afspraak in te plannen, is het altijd beter om goed voorbereid te zijn. Als u goed weet wat u wilt, dan kunnen wij u ook beter begeleiden in het volledige proces.

Eerts en vooral moet u beslissen in welke stijl u de tattoo wilt laten zetten. Bekijk hier alvast een lijst met verschillende genres!

Indien u niet goed weet hoe u de stijl die u wilt moet benoemen, kunt u altijd enkele foto's ter illustratie laten zien. Op basis van de stijl die u kiest, selecteren wij de artiest die het beste uw project kan verwezenlijken.

Wil je ooit een volledige sleeve? Hou hier dan al rekening mee vanaf de eerste stap! Zo kan de artiest dit ook in het achterhoofd houden bij het maken van een design. En neem gerust ook eens dit informatieve artikel door over het plaatsen van een sleeve.

Lees meer

Nieuwe tattoo studio Sint-Niklaas!

Groot nieuws! Binnenkort openen we een tweede shop: Tattoo Sint-Niklaas!

Met grote trots mogen we aankondigen dat Inksane er binnenkort een tweede locatie bijkrijgt. De nieuwe tattooshop zal geopend worden te Sint-Niklaas. De tattoostudio zal gelegen zijn in de Casionostraat. Dit is op wandelafstand van het station en dus heel makkelijk bereikbaar.
Het principe blijft hetzelfde. We zullen ook daar werken met vaste artiesten en gastartiesen. Ook zullen heel wat stijlen aan bod komen zoals realisme, new school, ornamental,... Voor elk wat wils dus.
Wie wil, kan zelf nu al een afspraak maken in onze nieuwe Sint-Niklaas tattooshop!
Hoe? Je kan een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Onder andere onze artieste Marta en artieste Christa ( haar werk ) verhuizen mee naar de nieuwe locatie.
Meer info volgt binnenkort!

Bio-organic - bio-mechanic tattoo

Binnenkort verwelkomen wij opnieuw een gastartiest, namelijk Roman Hide! Roman is afkomstig uit Moskou, Rusland en houdt ervan om bio-organische ontwerpen te tatoeëren. Zijn stijl is eerder aan de donkere kant. Daarom werkt hij vooral in black ‘n grey met enkele kleuraccenten als toevoeging.

Lees meer

Realistische tattoo België

Het voornaamste uitgangspunt van onze tattooshop is fotorealisme en tattoo portretten. Dat wil daarom niet zeggen dat andere stijlen uitgesloten worden want u kunt voor elke stijl bij ons terecht!

Inksane Tattoo & Piercing is een tattooshop in Roeselare (België) die werkt met zowel vaste lokale artiesten als gastartiesten die afkomstig zijn uit Europa of verder. U hoeft dus niet naar het buitenland te gaan om jouw ontwerp te laten uitvoeren want wij brengen deze buitenlandse artiesten naar Roeselare!


Lees meer

Tattoo portretten

Portretten worden bij ons in de shop enorm vaak gevraagd als tattoo-ontwerp. Vandaag willen we u graag de verschillende soorten voorstellen. Ook geven we u nog enkele tips mee, zodat u optimaal voorbereid bent als u de stap zet.

Lees meer

Verschillende tattoo stijlen


Wij willen vooral niet alles in hokjes steken. Maar om u een richtlijn te geven, en om ons te helpen beslissen welke artiest het beste geschikt is voor uw project, geven we graag deze verduidelijking.

Lees meer

New School Tattoo

Kam Azat, een gastartiest die eerder ons team al kwam versterken, keert terug naar onze shop! Deze artiest is gespecialiseerd in de stijl ‘New School’ en komt volgend jaar zijn talent opnieuw met ons delen.

Lees meer

Surrealistische en schilderachtige tattoos

De ene tattoo kan u op het eerste zicht al heel wat vertellen over de betekenis of de bedoeling ervan terwijl een andere tattoo heel wat fantasie en een persoonlijke interpretatie nodig heeft. Voor degenen die afstammen uit een wereld van dromen, illusies en fantasieën hebben wij goed nieuws!

Lees meer

Onze gastartiesten

Zoals u misschien wel weet, werken wij dagelijks samen met gastartiesten. Omdat dat zo'n belangrijk deel van onze studio is, willen wij u wat beter bekend maken met het systeem.

Lees meer

Blackwork Tattoos België

Blackwork is een erg interessante tattoostijl. Het is vaak echter moeilijk om zich iets bij die term voor te stellen. Daarom willen wij u vandaag even informeren over wat deze stijl precies inhoudt.

Lees meer

Cover-up tattoos

U overweegt om een oude tattoo te laten coveren met een nieuwe? Dat kan! Mits de juiste techniek is er al heel wat mogelijk, maar toch blijft u beperkter in uw keuze qua stijl en artiest dan met een gewone nieuwe tattoo.

Lees meer

  • 1
  • 2