New School Tattoo

Kam Azat, een gastartiest die eerder ons team al kwam versterken, keert terug naar onze shop! Deze artiest is gespecialiseerd in de stijl ‘New School’ en komt volgend jaar zijn talent opnieuw met ons delen.

Bio-organic - bio-mechanic tattoo

Binnenkort verwelkomen wij opnieuw een gastartiest, namelijk Roman Hide! Roman is afkomstig uit Moskou, Rusland en houdt ervan om bio-organische ontwerpen te tatoeëren. Zijn stijl is eerder aan de donkere kant. Daarom werkt hij vooral in black ‘n grey met enkele kleuraccenten als toevoeging.

Realistische tattoo België

Het voornaamste uitgangspunt van onze tattooshop is fotorealisme en tattoo portretten. Dat wil daarom niet zeggen dat andere stijlen uitgesloten worden want u kunt voor elke stijl bij ons terecht!

Inksane Tattoo & Piercing is een tattooshop in Roeselare (België) die werkt met zowel vaste lokale artiesten als gastartiesten die afkomstig zijn uit Europa of verder. U hoeft dus niet naar het buitenland te gaan om jouw ontwerp te laten uitvoeren want wij brengen deze buitenlandse artiesten naar Roeselare!


Tattoo portretten

Portretten worden bij ons in de shop enorm vaak gevraagd als tattoo-ontwerp. Vandaag willen we u graag de verschillende soorten voorstellen. Ook geven we u nog enkele tips mee, zodat u optimaal voorbereid bent als u de stap zet.

Verschillende tattoo stijlen


Wij willen vooral niet alles in hokjes steken. Maar om u een richtlijn te geven, en om ons te helpen beslissen welke artiest het beste geschikt is voor uw project, geven we graag deze verduidelijking.

6 vragen over een tattoo sleeve | Tattoo arm

Een sleeve betekent uw volledige arm volzetten met tattoos, zodat deze als het ware de vorm van een mouw aanneemt.
Een halve sleeve is bijgevolg de helft van uw arm laten vol tatoeëeren, dit kan de bovenkant, of ook alleen de onderkant zijn.
Voor diegenen die dit overwegen, geven we graag het volgende mee.

Surrealistische en schilderachtige tattoos

De ene tattoo kan u op het eerste zicht al heel wat vertellen over de betekenis of de bedoeling ervan terwijl een andere tattoo heel wat fantasie en een persoonlijke interpretatie nodig heeft. Voor degenen die afstammen uit een wereld van dromen, illusies en fantasieën hebben wij goed nieuws!

Onze gastartiesten - Beste Tattoo Artiesten In Europa

Zoals u misschien wel weet, werken wij dagelijks samen met gastartiesten. Dit is een selectie van de beste Europese tattoo artisten en verder. Omdat dat zo'n belangrijk deel van onze studio is, willen wij u wat beter bekend maken met het systeem.

Blackwork Tattoos België

Blackwork is een erg interessante tattoostijl. Het is vaak echter moeilijk om zich iets bij die term voor te stellen. Daarom willen wij u vandaag even informeren over wat deze stijl precies inhoudt.

Cover-up tattoos

U overweegt om een oude tattoo te laten coveren met een nieuwe? Dat kan! Mits de juiste techniek is er al heel wat mogelijk, maar toch blijft u beperkter in uw keuze qua stijl en artiest dan met een gewone nieuwe tattoo.