6 vragen over een tattoo sleeve

Een sleeve betekent uw volledige arm volzetten met tattoos, zodat deze als het ware de vorm van een mouw aanneemt.
Een halve sleeve is bijgevolg de helft van uw arm laten vol tatoeëeren, dit kan de bovenkant, of ook alleen de onderkant zijn.
Voor diegenen die dit overwegen, geven we graag het volgende mee.

Cover-up tattoos

U overweegt om een oude tattoo te laten coveren met een nieuwe? Dat kan! Mits de juiste techniek is er al heel wat mogelijk, maar toch blijft u beperkter in uw keuze qua stijl en artiest dan met een gewone nieuwe tattoo.

Verschillende tattoo stijlen


Wij willen vooral niet alles in hokjes steken. Maar om u een richtlijn te geven, en om ons te helpen beslissen welke artiest het beste geschikt is voor uw project, geven we graag deze verduidelijking.

Blackwork Tattoos

Blackwork is een erg interessante tattoostijl. Het is vaak echter moeilijk om zich iets bij die term voor te stellen. Daarom willen wij u vandaag even informeren over wat deze stijl precies inhoudt.

Onze gastartiesten

Zoals u misschien wel weet, werken wij dagelijks samen met gastartiesten. Omdat dat zo'n belangrijk deel van onze studio is, willen wij u wat beter bekend maken met het systeem.

Tattoo portretten

Portretten worden bij ons in de shop enorm vaak gevraagd als tattoo-ontwerp. Vandaag willen we u graag de verschillende soorten voorstellen. Ook geven we u nog enkele tips mee, zodat u optimaal voorbereid bent als u de stap zet.

Meer artikelen...